Asteburu benetan oparoa

Erabiltzailearen aurpegia Azkoitri Triatloi Kluba 2022ko eka. 29a, 18:33

Donostiako Triatloi Olinpikoa

Hainbat taldekide izan ziren Onditzen oroimenezko triatloian. Xavier Barrerak bizikletako ibilbidean erorikoa izan zuen eta ezin izan zuen lasterketa amaitu. Ez zuen lesio larririk eduki eta larunbat honetan Legution izango da. Animo Xavi!

Bestalde, Euskadiko eta Gipuzkoako Txapelketa lehiatu zen distantzia olinpikoan eta sailkapenei dagokienez honako emaitza hauek lortu zituzten gure triatletek:

Haritz Iturzaeta = Euskadiko Txapeldunorde eta Gipuzkoako Txapeldunorde junior mailan

Aitor Sotil = Euskadiko hirugarren eta Gipuzkoako Txapeldun Beterano 1. mailan

Andoni Aragana = Gipuzkoako hirugarren Beterano 1. mailan

Sailkapenak

Argazkiak

Donostiako Triatloi Herrikoia

Desireé Odriozolak bere lehendabiziko triatloia lehiatu zuen Donostian. Supersprint distantzian izan zen eta gustora itzuli zen etxera. Zorionak Desireé!

Sailkapenak

Argazkiak

Elgoibarko Nahaste Borraste

Kepa Castro Elgoibarren lehiatu zen Nahaste Borraste frogan. Elgoibar eta Mendaron bizi edo lan egiten dutenentzat Kimetz Elkartean antolaturiko proba herrikoia. 7 kilometro bizikletan, 400 metro korrika 25 kiloko zakuarekin soinean (emakumezkoek 15 kilo) eta amaitzeko 1,5 kilometro korrika.

Sailkapena, argazkiak eta laburpen bideoa

Nizako Ironmana

Alex Arrietak Nizan (Frantzian) Ironmana egin zuen. Ez zuen lehendabiziko aldia Ironman distantziako triatloia egiten zuela. 10h31'18''-ko denborarekin helmugaratu zen. Zorionak Alex!