Haritz Iturzaetak junior mailako Basauriko duatloia irabazi du

Erabiltzailearen aurpegia Azkoitri Triatloi Kluba 2021ko aza. 10a, 19:32
Iturzaeta, podimuean.

Cerrajero bosgarren sailkatu zen Basaurin, eta Iturzaeta junior mailako onena izan zen. Azkoitri triatloi klubak arropen diseinu berria izango du datorren denboralditik aurrera.

Joan den larunbatean amaitu zen 2021. urteko duatloi denboraldia. Basaurin (Bizkaia) jokatu zen egutegiko azken proba, eta Azkoitriko bi kide lehiatu ziren sprint distantziako proban: Vanessa Cerrajero eta Haritz Iturzaeta. Iturzaetak 17. postuan amaitu zuen proba, baina junior mailako lehena izan zenez, podiumera igotzeko aukera izan zuen. Cerrajerok, aldiz, bosgarren postuan amaitu zuen lasterketa.

Bestalde, Debako (Gipuzkoa) 8 kilometroko lasterketan ere bi taldekide izan ziren lehian. Mikel Garate bosgarren sailkatu zen eta Garikoitz Uzkudun zazpigarren.

Ikusi hemen bi probetako sailkapenak eta argazkiak.